sliderp

Communicatiebureau Zwolle

Kies voor een goede communicatiestrategie

Met een goed communicatiebureau, marketingbureau of reclamebureau in Zwolle of elders komt u alvast een stuk verder bij het bepalen van de strategie die voor u het beste werkt. Waar het gaat om uw activiteiten op het gebied van B2B marketing kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gespecialiseerd marketing bureau. In elk geval zorgt u met de juiste keuze voor een communicatiebureau of reclamebureau uit Zwolle of elders in Nederland op voorhand voor een professionele aanpak.

Reclamebureau Zwolle

Over de aanpak van Turksma en Partners

Wij onderscheiden ons door onze aanpak als communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau in het analyseren van van de denkstijl van uw doelgroep. Daarvoor gebruiken we de mental preference techniek als uitgangspunt. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat uw boodschap wordt gezien en begrepen. Als communicatiebureau kunnen we ook een rol aannemen als reclamebureau, marketingbureau of als adviseur optreden op het gebied van B2B marketing. Dit doen we in Zwolle, maar ook in elke andere plaats in Nederland.

Een praktijkvoorbeeld van onze benadering in de buurt van Zwolle

Een grote speler op het gebied van telefonie was op zoek naar jonge professionals voor haar organisatie. De werving verliep niet succesvol en wij werden als communicatiebureau, marketing bureau en reclamebureau in de regio Zwolle ingeschakeld. Men had over het hoofd gezien dat de positie internationaal werd aangeboden en dat juist dit jonge professionals afschrikte om te solliciteren. Toen we als communicatiebureau dit wisten te achterhalen kon de werving alsnog succesvol worden uitgevoerd.

Wat maakt Turksma en Partners onderscheidend als communicatiebureau?

Graag zetten we onze onderscheidende aanpak nog even puntsgewijs voor u neer;

  • Onze aanpak met de mental preference techniek
  • Als communicatiebureau samen met u uitdagingen aangaan
  • Onze lokaal gerichte aanpak in Zwolle en elders
  • Samen met u meer mogelijkheden van B2B marketing benutten
  • Het houden van sessies met ondernemers in Zwolle en elders

Wat mogen we voor u betekenen?

Als communicatiebureau in de regio Zwolle zijn we u graag van dienst bij vraagstukken op het gebied van communicatiestrategie en denken we met u mee over de beste oplossing. Ieder communicatiebureau, reclamebureau of marketingbureau volgt een eigen aanpak. Mogen wij u in Zwolle en omgeving van dienst zijn? Bel ons dan op 0522-481784 voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha