sliderp

Marketing bureau

Een communicatiebureau dat werkt vanuit een totaalconcept

Marketing bureau Turksma en Partners biedt u een totaalconcept voor al uw marketing activiteiten. Ons marketing bureau onderzoekt eerst de beste manier om uw doelgroep te bereiken. Vervolgens analyseren we hoe u ervoor kunt zorgen dat uw boodschap ook daadwerkelijk begrepen wordt. Ons bureau weet nu welk advies het best past bij uw specifieke vraag. Uw marketing activiteiten kunnen aansluitend succesvol worden uitgevoerd. Bij de uitvoering van het totaalconcept kunt u een beroep doen op het werk van onze eigen ontwerpstudio. We stellen ons daarbij steeds de vraag welk middel of activiteit voor u succesvol werkt.

Welke diensten biedt marketing bureau Turksma en Partners?

We bieden u alles op het gebied van marketing en communicatie. Van communicatieplannen en concepten tot het ontwikkelen van een complete huisstijl voor uw bedrijf of organisatie. Bij de werving van nieuw personeel verzorgen we de campagnes en de advertenties. Voor online en offline gebruik maken we videoproducties en audioproducties. Voor het ontwikkelen van een website verzorgen we ook de online vindbaarheid met Googlecampagnes en SEO-teksten. Kijk verder op deze website voor een overzicht van alle diensten.

Marketing bureau

Hoe voert Turksma en Partners de marketing uit?

Wij zijn een bureau dat werkt vanuit mental preference technieken. Daarmee geven we u een gericht advies over de beste manier om uw doelgroep te bereiken. Het doel blijft altijd om uw boodschap te laten klinken op een manier die begrepen wordt. Zolang u dit voor ogen houdt zal de keuze voor de specifieke marketingcampagne hierop gebaseerd zijn. Ieder bedrijf of organisatie heeft eigen specifieke kenmerken en hier passen wij ons op aan. De concrete uitvoering zal daarom altijd zijn gebaseerd op maatwerk.

Waarom u kiest voor ons bureau:

  • Wij zetten de ideale strategie voor u neer
  • Reclame en communicatie zitten in ons DNA
  • We volgen een no nonsense aanpak
  • Onze eigen ontwerpstudio zorgt voor snelle en professionele resultaten
  • De praktijk leert dat ons totaalconcept leidt tot kostenbesparing bij onze klanten

Meer weten over onze marketing strategie en uitvoering?

We nodigen u uit om persoonlijk met ons marketing bureau in Drenthe kennis te komen maken. We leggen u graag uit hoe we ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn. Ons doel zal altijd zijn om uw reclame- en communicatieactiviteiten op een hoger niveau te brengen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u ons bureau bereiken via telefoonnummer 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha