sliderp

Communicatiebureau Groningen

Kies de communicatiestrategie die bij uw bedrijf past

Turksma en Partners is actief als reclamebureau, marketingbureau en communicatiebureau nabij Groningen. We helpen u bij het bepalen van uw strategie bij B2B marketing en andere communicatiestrategie├źn. U kunt ons allround reclamebureau beschouwen als een marketing bureau, maar we zijn met onze aanpak meer dan dat alleen. Ons personeel is immers gespecialiseerd in reclame, marketing en communicatie. Indien u uw keuze maakt voor een communicatiebureau in Groningen, dan is Turksma en Partners ongetwijfeld voor u de beste keuze. Maak gebruik van onze diensten als marketingbureau, communicatiebureau en reclamebureau en bespreek met ons uw wensen op het gebied van succes in communicatie.

Marketingbureau, communicatiebureau en reclamebureau in Groningen

Over de services van Turksma en Partners

We onderscheiden ons als communicatiebureau door in te zoomen op de denkstijl van uw doelgroep. Met behulp van de mental preference techniek analyseren we de manier waarop uw klanten keuzes maken. Zodra we dit weten, zijn we in staat om uw boodschap naar klanten helder te laten klinken. Als veelzijdig communicatiebureau zijn we ook te beschouwen als B2B marketing specialist. Daarnaast zijn we bekend als marketingbureau en reclamebureau. Het kantoor van ons marketing bureau is net als ons reclamebureau en marketingbureau gevestigd in de regio Groningen, maar we werken door heel Nederland.

Hoe we in ook Groningen onze aanpak in de praktijk toepassen

Als communicatiebureau nabij Groningen mocht Turksma en Partners een mooie opdracht uitvoeren voor een bedrijf in uv-werende kleding. Ook hier pasten we de mental preference techniek toe. We merkten dat de website beter kon worden ingezet voor het analyseren van klantgedrag. Door dit toe te passen merkten we een te eenzijdig gerichte aanpak op. Door de klantbenadering en het assortiment meer te richten op algemene zon beschermende middelen hebben wij als reclamebureau een aanzienlijke omzetstijging worden gerealiseerd.

De onderscheidende waarden van communicatiebureau Turksma en Partners;

  • De toepassing van de mental preference techniek leidt tot succes
  • Ons communicatiebureau zorgt voor verbetering van uw omzet
  • We zijn werkzaam in Groningen en ruime omgeving
  • Uw B2B marketing en andere marketing is bij ons in goede handen
  • We houden als reclamebureau regelmatig speciale sessies voor ondernemers in Groningen

Mogen we ook uw communicatiestrategie verzorgen?

Als communicatiebureau in Groningen Turksma en Partners denkt met u mee over de beste communicatiestrategie en zorgt voor een praktische aanpak. Ieder communicatiebureau, reclamebureau of marketingbureau heeft een individuele succesformule. Spreekt de werkwijze van ons marketing bureau in Groningen u aan? Laten we dan eens kennismaken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie zijn we bereikbaar via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha