sliderp

Communicatiebureau Heerenveen

Een goede communicatiestrategie is belangrijk

Het selecteren van een goed communicatiebureau in Heerenveen kan uw eerste stap zijn voor hulp bij het bepalen van uw strategie. Een reclamebureau, marketingbureau of adviseur B2B marketing kan uiteraard ook bijdragen aan het opzetten van uw communicatiestrategie. Heeft u zelf al ervaring met B2B marketing? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gespecialiseerd marketing bureau om net dat extra steuntje in de rug te krijgen. Met de juiste keuze voor de ondersteuning van de uitvoering van uw ideeën kan ons communicatiebureau nabij Heerenveen u uitstekend van dienst zijn.

Reclamebureau Heerenveen

Hoe, en voor wie werkt reclamebureau Turksma en Partners?

Communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau Turksma en Partners werkt met de mental preference techniek. Met deze techniek voeren we succesvol projecten uit voor grote- en kleine organisaties, en bedrijven uit verschillende sectoren. Ons communicatiebureau werkt in Heerenveen en door heel Nederland. We mogen onder meer ondernemers in de retail, zakelijke dienstverlening en industrie tot onze klanten rekenen. We hebben onder andere de beschikking over een ontwerpstudio, en ook websites en webshops, worden in eigen huis ontwikkeld.

Een voorbeeld van onze aanpak in de praktijk

We werken als allround reclamebureau niet uitsluitend voor bedrijven in Heerenveen, maar ook voor grote internationale organisaties en bedrijven in Nederland binnen verschillende sectoren. Als communicatiebureau, marketingbureau  en reclamebureau in de regio Heerenveen werden wij bijvoorbeeld ingeschakeld door het Instituut voor Radio Astronomie. Bij Astron wilde men graag op een creatieve manier duidelijk maken welke positie Astron in de geschiedenis van de radioastronomie inneemt. Voor de entreehal van Astron ontwikkelden wij een tijdlijn van meer dan 20 meter. Hierbij werd het begin van de radioastronomie tot heden en in de nabije toekomst gevisualiseerd.

Ons communicatiebureau in het kort

  • De mental preference techniek als succesvolle leidraad
  • Een communicatiebureau actief in Heerenveen, Nederland en Europa
  • Alle disciplines van het reclame- en communicatie vak in eigen huis
  • B2B marketing specialist
  • Specialist in het praktisch vertalen en uitwerken van uw communicatiestrategie

Mogen we in Heerenveen of elders uw onderneming ondersteunen?

Turksma en Partners is als communicatiebureau, marketing bureau en reclamebureau in Heerenveen u graag van dienst bij communicatievraagstukken en helpt u bij het bepalen van de juiste strategie. Wij onderscheiden ons als communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau met onze unieke aanpak. Mogen wij u in Heerenveen of elders ondersteunen met uw communicatiestrategie? U bereikt ons op 0522-481784. Wij maken graag tijd vrij om met u verder van gedachten te wisselen.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha