sliderp

Reclamebureau

Effectieve communicatie

Reclamebureau Turksma en Partners is een reclamebureau in de provincie Drenthe. Wij zorgen ervoor dat uw klant uw boodschap begrijpt. Hiervoor gebruik wij de mental preference techniek als een van onze belangrijkste concepten. Het gebruik van de mental preference techniek zorgt ervoor dat uw succes betrouwbaarder kan worden aangestuurd. Hierbij zorgt ons reclamebureau ervoor dat u volledige ondersteuning vanuit een totaalconcept krijgt.

Over reclamebureau Turksma en Partners

Wij zijn een full service reclamebureau. Vanuit de communicatiestrategie werken we naar de communicatieplanning. Communicatieconcepten benaderen we op een creatieve manier. Hiermee komen we tot een onderscheidende uitvoering en die bepaalt het unieke karakter van uw klantcommunicatie. We beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het vak en voor de vormgeving beschikken we over een eigen ontwerpstudio.

Reclamebureau

Het totaalconcept in effectieve communicatie

Door gebruik te maken van mental preference technieken zijn we in staat om de denkwijze van uw klanten te achterhalen. Dit geeft het basisinzicht om uw communicatie naar klanten effectief in te kunnen richten. We gaan aan de slag om de communicatiestrategie op te zetten en te vertalen naar concrete uitvoering. Voor de uitvoering gebruiken we onze eigen ontwerpstudio om uw gepersonaliseerde producten te maken. De uitstraling die bij uw bedrijf of organisatie past en zorgt voor het unieke karakter maken we iedere keer precies op maat. Uw volledige campagnes, huisstijl, brochures en folders worden precies zoals het bij u past. Laten we vooral ook onze expertise op het gebied van websiteontwikkeling en inrichting niet vergeten; ons reclamebureau maakt ook uw website of webshop tot een perfect visitekaartje.

Onze diensten en services in het kort

We vatten onze dienstverlening graag nog even voor u samen;

  • Ons reclamebureau begrijpt wat u bedoelt
  • Uw klanten begrijpen uw boodschap
  • De mental preference methode staat garant voor succes
  • Wij beheersen alle disciplines van het reclamevak
  • Campagnes worden vorm gegeven in onze eigen ontwerpstudio

Wat mag ons reclamebureau voor u betekenen?

Reclamebureau Turksma en Partners haalt er meer uit. Wij kunnen ook voor uw bedrijf het succes van reclamecampagnes verbeteren. Daar zijn we van overtuigd en daar gaan we ook iedere keer voor. Wilt u meer weten over ons totaalconcept in effectieve comm


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha