sliderp

Communicatiebureau Emmen

Hoe bepaalt u de communicatiestrategie voor uw bedrijf?

Communicatiebureau, marketingbureau of reclamebureau in Emmen nodig? Turksma en Partners is een gerenommeerde reclame specialist in uw regio. Uw B2B marketing is bij ons in goede handen. Als marketing bureau zijn we niet uitsluitend gespecialiseerd in communicatie strategieën, maar denken we met u mee hoe deze passen in de totale strategie van uw bedrijf. Immers, de volledige context is bepalend voor het succes van uw onderneming. Over de aanpak van ons reclamebureau annex communicatiebureau in de buurt van Emmen leggen we hieronder graag meer uit.

Emmen

Turksma en Partners gebruikt de mental preference techniek

Ons bedrijf is een communicatiebureau dat werkt als reclamebureau en marketingbureau en bovendien gebruik maakt van de mental preference techniek. Met deze techniek achterhalen we de denkstijl van uw klanten. Op deze manier zijn we in staat om te bepalen op welke wijze uw klanten tot keuzes komen. Aansluitend adviseren we u over de opties die u heeft om uw boodschap duidelijk te communiceren. Communicatiebureau Turksma en Partners heeft ruime ervaring in B2B marketing en fungeert in uw belang ook als marketingbureau en reclamebureau. Wij houden kantoor in de omgeving van Emmen

Om een praktijkvoorbeeld in de buurt van Emmen te noemen;

Als communicatiebureau in Emmen kreeg Turksma en Partners de opdracht om de huisstijl van een bedrijf in exclusieve interieurs mede te helpen bepalen. In het hoger segment wordt om veel met elkaar samenhangende kwaliteit gevraagd. Vanuit deze constatering werd de complete huisstijl ontwikkeld naar een mix tussen klassieke elementen en moderne vormgeving. De mate van beleving kwam hiermee op een hoger plan. Een serie bijzondere advertenties vormde hierbij nog een extra impuls. Door de totale inrichting te verzorgen met kwalitatief hoogwaardige materialen en gespecialiseerd personeel werd de dienstverlening naar het gewenste hoge niveau gebracht.

Communicatiebureau Turksma en Partners onderscheidt zich door:

  • Praktische sessies voor ondernemers te verzorgen, onder meer in Emmen
  • Mental preference technieken aantoonbaar succesvol te laten zijn
  • Een marketing- en reclamebureau te zijn dat omzetstijging voor u bereikt
  • Een laagdrempelig bereikbare vestiging in de buurt van Emmen
  • Uw B2B marketing naar het gewenste niveau te brengen

Wilt u ook meer weten over onze aanpak?

Turksma en Partners is als communicatiebureau, marketingbureau en reclamebureau nabij Emmen bedenker van communicatiestrategieën die werken voor uw bedrijf. Werkzaamheden als reclamebureau, communicatiebureau of marketingbureau worden uitgevoerd volgens de mental preference techniek. Wilt u meer te weten over onze onderscheidende aanpak in Emmen of elders? Dan bereikt u ons via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha