sliderp

Communicatiebureau Drachten

Het opzetten en uitvoeren van de juiste communicatiestrategie

Het beste communicatiebureau in Drachten voor iedereen bestaat waarschijnlijk niet. Een marketingbureau, reclamebureau, of B2B marketing specialist heeft eigen specifieke kenmerken. Het marketing bureau van uw keuze biedt datgene wat het beste bij de stijl van uw bedrijf past. Als communicatiebureau, marketingbureau en reclamebureau nabij Drachten kan Turksma en Partners u uitstekend van dienst zijn bij het opzetten van uw strategie in communicatie. De praktische uitvoering van uw communicatiestrategie rekenen we tot een van onze specialismen op het gebied van reclame, marketing en communicatie. Aan u de keuze of wij ook voor u de meest geschikte partner hiervoor zijn.

Reclamebureau Drachten

De aanpak van reclamebureau Turksma en Partners?

Wij zijn overtuigd van de noodzaak van het bieden van onderscheidende waarde. Vanuit die overtuiging kiest Turksma en Partners er als communicatie-, marketing en reclamebureau voor om te werken met de mental preference techniek. Door het klantgedrag op een uniforme en gerichte manier te analyseren krijgen we een betrouwbaar beeld. We werken voor klanten in Drachten en ver daarbuiten. Ons communicatiebureau werkt voor klanten in de zakelijke dienstverlening, industrie en retail, alsmede voor grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland. Alle disciplines van het reclame- en communicatie vak worden door ons beheerst en zelfstandig uitgewerkt. Voor de vormgeving beschikken we over een eigen ontwerpstudio.

Een voorbeeld van onze aanpak in de praktijk

Voor een mediatie bedrijf met ook mediators in Drachten heeft ons veelzijdige communicatiebureau gezorgd voor meer klanten. Door de websites van de individuele mediators collectief in te richten en deze websites beter te positioneren werd gezorgd voor een betere vindbaarheid. Door de collectieve aanpak bij de vindbaarheid op internet werd ook voor een stijgend aantal klanten gezorgd. Dit zou individueel niet haalbaar zijn geweest en we kijken dan ook met veel voldoening terug op deze mooie samenwerking.

Ons communicatiebureau nabij Drachten in het kort beschreven:

  • Gebruik van de mental preference techniek
  • Communicatiebureau voor de omgeving Drachten en elders
  • Reclame- en communicatie disciplines in eigen huis
  • Specialist in B2B marketing
  • Uw communicatiestrategie wordt snel en praktisch uitgevoerd

Meer weten in het belang van uw bedrijf in Drachten of elders?

Turksma en Partners werkt als communicatiebureau, marketing bureau en reclamebureau Drachten in uw belang aan het bepalen van de beste communicatiestrategie. Wij zijn een communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau ineen. Wij ondersteunen u graag in Drachten of elders met u communicatievraagstukken. Voor meer informatie bereikt u ons via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha