sliderp

Marketingbureau

No nonsense bureau in communicatie

Marketingbureau Turksma en Partners volgt voor u de kortste lijn naar succes. Wij zijn een marketingbureau dat snel tot de kern weet door te dringen. Waar mogelijk zetten we hierbij de mental preference techniek in. Deze aanpak zorgt ervoor dat we begrijpen hoe uw klant denkt en wat leidt tot de beslissing om wel of niet uw product of dienst af te nemen. We zijn overtuigd van het succes van deze formule. Veel klanten uit verschillende branches gingen u reeds voor en ook voor uw bedrijf haalt ons marketingbureau er het beste uit.

Over Turksma en Partners

Marketingbureau Turksma en Partners is een ROTA erkend marketingbureau. Wij hebben ons hoofdkantoor in Drenthe en werken voor klanten door heel Nederland en daarbuiten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het reclame- en communicatie vak. De mental preference techniek biedt ons een uitstekende startpositie om te komen tot een succesvolle aanpak. We geven volledige ondersteuning bij al uw klantcommunicatie. We prijzen ons gelukkig met een eigen ontwerpstudio. Daar wordt gezorgd voor de ontwikkeling van uw website, krijgt uw huisstijl een eigen gezicht en wordt al het reclamedrukwerk verzorgd.

marketingbureau

Een marketingbureau met een totaalconcept

Ons marketingbureau maakt ook uw reclame- en communicatiecampagne tot een succes. We werken communicatieconcepten uit naar concrete plannen. De communicatiestrategie gaat hand in hand met communicatieplanning. Het totaalconcept bestaat uit alle disciplines die iedere vorm van reclame en communicatie dekt. Van eerste idee tot daadwerkelijke uitvoering en van ruwe schets tot hoogwaardig drukwerk en verspreiding. Voor ons is dit dagelijks werk, maar toch iedere keer weer een unieke uitdaging.

Wat zijn onze onderscheidende kenmerken?

  • Een erkend marketingbureau voor effectieve communicatie
  • Het succesvol inzetten van mental preference technieken
  • Korte lijnen voor een snelle en praktische aanpak
  • Alle disciplines van het reclame- en communicatie vak worden beheerst
  • Beschikking over een eigen ontwerpstudio

Wilt u meer over ons marketingbureau weten?

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Dat doen we op een praktische manier bij ons op kantoor in Ruinerwold of bij u aan de zaak. Laten we samen de uitdaging aangaan om uw campagnes succesvol op te zetten en te onderhouden. Turksma en Partners staat voor u klaar om aan de slag te gaan. Voor het maken van een afspraak of meer informatie belt u met 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha