sliderp

Communicatiebureau Hoogeveen

Het belang van een goede communicatiestrategie

Door te kiezen voor een communicatiebureau dat tevens werkzaam is als marketingbureau en reclamebureau in Hoogeveen en omgeving maakt u alvast een keuze die u verder helpt. Denk hierbij aan uw strategie inzake B2B marketing of andere marketingplannen. Hiervoor kunt u ook gebruikmaken van de diensten van bijvoorbeeld een marketing bureau. Bij het maken van de keuze voor een communicatiebureau in Hoogeveen is Turksma en Partners u graag van dienst. Zet ons in als marketingbureau, communicatiebureau of reclamebureau en maak gebruik van onze allround dienstverlening op het gebied van communicatie.

Reclamebureau Hoogeveen

De dienstverlening van Turksma en Partners

Als communicatiebureau, marketingbureau en reclamebureau onderscheiden wij ons door de denkstijl van uw doelgroep te analyseren. Ons advies is vervolgens voor een groot deel daarop gebaseerd. We gebruiken hierbij de mental preference technieken als leidraad. Uw boodschap zal hierdoor beter worden gezien en begrepen. In onze rol als communicatiebureau zijn we ook werkzaam als marketingbureau en reclamebureau en kunnen we u adviseren over B2B marketing. We zijn gevestigd in de buurt van Hoogeveen, maar werken in heel Nederland.

Een voorbeeld uit de praktijk in de omgeving van Hoogeveen

Als reclamebureau nabij Hoogeveen werden we ingeschakeld door een schildersbedrijf. Het schildersbedrijf is gespecialiseerd in het schilderen van oude gebouwen, zoals landgoederen. Bij dit mooie bedrijf namen we de kenmerkende waarden onder de loep. Door klanten en potentiële klanten meer te attenderen op de kennis en ervaring met speciale verftechnieken van het bedrijf ontstond meerwaarde. Voor eigenaren van landgoederen en oude panden leidde dit tot een betere erkenning van de specialismen van het schildersbedrijf.

Het onderscheid van Turksma en Partners als communicatiebureau?

We vatten onze kenmerkende aanpak van ons veelzijdige reclamebureau graag nog even voor u samen;

  • De mental preference techniek leidt tot evidente succesverhalen
  • Ons communicatiebureau gaat met veel ambitie voor u aan de slag
  • We werken lokaal in Hoogeveen en in de regio
  • We nemen uw kansen op bijvoorbeeld het gebied van B2B marketing grondig door
  • U kunt deelnemen aan onze gezamenlijke ondernemerssessies in Hoogeveen

Wat kunnen wij als reclamebureau voor u doen?

Ons communicatiebureau, annex marketing bureau en reclamebureau nabij Hoogeveen helpt u graag bij casussen in communicatiestrategie en denkt met u mee over de meest effectieve aanpak. Een communicatiebureau, reclamebureau of marketingbureau heeft eigenlijk altijd een persoonlijke stijl. Ook in Hoogeveen laten we u graag kennismaken met onze benadering. Belangstelling? Bel ons dan op 0522-481784 voor het maken van een afspraak of meer informatie.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha