sliderp

Communicatiebureau

Communicatie en marketing bepalen uw succes

Bij communicatiebureau Turksma en Partners weten we hoe we uw communicatie en marketing succesvol kunnen laten zijn. Ons communicatiebureau gebruikt mental preference technieken om te achterhalen op welke manier uw klanten denken. We analyseren gedrag en weten hierdoor hoe uw klanten tot keuzes komen. In essentie bepaalt uw aanpak bij communicatie en marketing of u wel of niet tot een verbetering van uw omzet komt. Op het moment dat ons communicatiebureau de kern weet te vinden van wat uw klanten willen, ligt de weg open om hier succesvol op in te zetten met gerichte communicatie en marketing.
communicatiebureau

Wie is Turksma en Partners?

Turksma en Partners is een ROTA erkend communicatiebureau. Ons communicatiebureau is gevestigd in Ruinerwold in Drenthe. Onze klanten komen uit het bedrijfsleven en uit de non-profit sector. We werken voor klanten uit de zakelijke dienstverlening, de retail, de industrie en vanuit de overheid en semioverheid. We werken niet uitsluitend in de eigen regio, maar bedienen ook klanten in binnen- en buitenland. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het reclame- en communicatie vak en dat ziet u terug in onze praktische aanpak. We bieden u complete ondersteuning bij al uw communicatie- en marketingdoelstellingen. Voor maximale ondersteuning hebben we de beschikking over een eigen ontwerp studio. Hier zorgen wij voor al uw ontwerpen, drukwerk en website ontwikkeling.

Uw communicatiebureau met full service

Al uw reclame- en communicatiecampagne worden door ons communicatiebureau op een praktische manier opgepikt. We helpen u met het opzetten van de communicatiestrategie, voeren deze uit en bieden volledige service in het ontwikkelen van uw huisstijl en bijbehorende producten.

Wat hebben wij u te bieden?

  • Communicatiebureau Turksma en Partners zorgt voor volledige service
  • Wij zetten de mental preference techniek voor u in
  • We gaan snel voor u aan het werk en komen met praktische oplossingen
  • Wij beheersen alle disciplines in reclame- en communicatie
  • We beschikken over een eigen ontwerp studio

Meer weten over ons communicatiebureau?

Samen met u gaan we graag de uitdaging aan voor het opzetten en uitvoeren van een succesvolle campagne. Turksma en Partners staat garant voor een professionele en snelle aanpak van al uw vraagstukken op het gebied van reclame en communicatie. Meer informatie nodig of direct een afspraak plannen? Bel ons op via telefoonnummer 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha