sliderp

Communicatiebureau Assen

Strategie in communicatie voor uw bedrijf

Wij zijn een communicatiebureau nabij Assen. Turksma en Partners is u graag van dienst bij het bepalen van de communicatiestrategie die voor uw bedrijf het beste werkt. Uw B2B marketing is hierbij voor ons een van de belangrijkste onderwerpen. Ziet u ons gerust als een marketing bureau, maar in de praktijk zijn we met onze aanpak meer dan dat alleen. Over de werkwijze van ons communicatiebureau in Assen leest u hieronder meer. Onze dienstverlening als marketingbureau bespreken we graag verder met u in een persoonlijk gesprek.

Assen

Welke aanpak volgt Turksma en Partners?

Het onderscheid als communicatiebureau maken wij door te achterhalen welke denkstijl uw klanten en aankomende klanten hanteren. We gebruiken de mental preference techniek om te analyseren hoe uw klanten keuzes maken. Door dit te achterhalen zijn we in staat om u te adviseren over de aanpak en zo kunnen wij uw boodschap duidelijk overbrengen. Ons communicatiebureau heeft veel ervaring met B2B marketing en staat bij klanten ook bekend als marketingbureau en reclamebureau. We zijn gevestigd in de buurt van Assen.

Hoe we in ook Assen onze aanpak in de praktijk toepassen

Turksma en Partners mocht als communicatiebureau in Assen een boeiende opdracht uitvoeren voor een sw-bedrijf. In een tijd waarin de kanteling van taken naar de gemeentelijke overheden plaatsvond, zocht het bedrijf naar een nieuwe weg. Om succesvol te kunnen blijven functioneren, ondersteunden wij het bedrijf met het ontwikkelen van een toekomstgerichte visie. Hierbij werden activiteiten die het bedrijf al ondernam op het gebied van de participatie wetgeving beter zichtbaar gemaakt. Hiermee werden de kernwaarden van het bedrijf voor de sterkhouders beter zichtbaar en verbeterde het de kans op (toekomstig) succes.

Welke waarden kenmerken communicatiebureau Turksma en Partners?

  • Ondernemersgericht met praktische sessies, onder meer in Assen
  • De mental preference techniek zorgt voor aantoonbaar succes
  • Verbetering van uw omzet met hulp van ons communicatiebureau
  • Gevestigd in de buurt van Assen en laagdrempelig bereikbaar
  • B2B marketing zetten we in uw belang optimaal in

Wilt u ook uw communicatiestrategie aan ons toevertrouwen?

Het communicatiebureau in Assen van Turksma en Partners bedenkt samen met u de communicatiestrategie die voor uw bedrijf het beste werkt. Een reclamebureau, communicatiebureau, of marketingbureau volgt altijd een persoonlijke stijl in aanpak. Spreekt onze manier van werken in Assen u aan of wenst u meer informatie? Bel ons dan via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha