sliderp

B2B marketing

Samenhang in uw reclamecampagnes

B2B marketing blijft een belangrijke plaats innemen binnen onze totale marketing activiteiten. De B2B marketing is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met wat uw doelgroep wil. Weet u uw B2B contacten op de juiste waarde te schatten? Kiest u voor een B2B beurs of gaat u liever persoonlijk een gesprek aan met uw zakelijke contacten? Door hier op de juiste manier keuzes bij te maken, bespaart u zichzelf tijd en geld. Daarnaast helpt het u om te bepalen of het uitvoeren van een bepaalde marketing activiteit wel of niet potentieel succesvol is. Voor het aanbrengen van de samenhang in uw campagnes denkt Turksma en Partners graag met u mee.

B2B marketing

Wie is B2B marketing specialist Turksma en Partners?

Turksma en Partners is een communicatiebureau uit het Drentse Ruinerwold. Met meer dan 30 jaar ervaring in het reclame- en communicatie vak mogen we ons met recht een specialist op dit gebied noemen. We ondersteunen u bij al uw marketing activiteiten. Dit mogen we overigens voor een groeiend aantal klanten in binnen- en buitenland doen. Om te achterhalen op welke manier uw klanten denken, maken we gebruik van mental preference technieken.

Wat bedoelen we met full service marketing ondersteuning?

We beheersen niet alleen theoretisch de disciplines van het reclame- en communicatie vak. We passen ze ook dagelijks praktisch toe voor onze klanten. Dat begint met het achterhalen van de denkwijze van uw klanten met behulp van de mental preference techniek. We helpen met het opzetten van de communicatiestrategie, maken deze praktisch uitvoerbaar en verzorgen uw huisstijl online en voor uw drukwerk materiaal. Dit doen we voor B2B, B2C, non-profit en publieke organisaties.

Waarom ons kiezen voor uw B2B activiteiten?

  • Kennis van de markt en strategieën
  • Ruime ervaring met reclame en communicatie
  • Laagdrempelig en praktisch ingesteld
  • Eigen ontwerpstudio
  • Totaalconcept dat bewezen is in de praktijk

Meer informatie over onze marketing aanpak?

We maken graag met u kennis om van gedachten te wisselen over uw B2B marketing en aanverwante onderwerpen. We verwachten ook u ervan te kunnen overtuigen om voor ons totaalconcept te kiezen. U brengt daarmee uw B2B- en andere activiteiten naar een hoger plan. U krijgt een duidelijker imago en uw omzet kan hierdoor stijgen. Belt ons via telefoonnummer 0522-481784 voor meer informatie.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha