sliderp

Communicatiebureau Meppel

Bereik uw klanten met de juiste communicatiestrategie

Turksma en Partners is uw communicatiebureau in Meppel. Wij weten hoe u uw klanten bereikt. Voor een marketingbureau, reclamebureau, en specialisten in B2B marketing is dit in de huidige tijd een voortdurende uitdaging. Zonder een marketing bureau is het een tijdrovende klus om als bedrijf uw klanten blijvend te bereiken. Wij zijn een communicatiebureau nabij Meppel dat gespecialiseerd is in het opzetten van uw communicatiestrategie. Voor de praktische uitvoering gebruiken wij de mental preference techniek. Hierdoor zijn we in staat om de voorkeuren van uw klanten te achterhalen en kennen we de manieren om uw klanten ook blijvend te bereiken.

Meppel

De aanpak van Turksma en Partners?

Communicatiebureau Turksma en Partners begrijpt hoe communicatie werkt. Onze klanten komen niet alleen uit Meppel, maar ook uit de rest van Nederland en daarbuiten. We werken vanuit de mental preference techniek voor klanten van grote- en kleine organisaties in binnen- en buitenland. Ons communicatiebureau beheerst alle disciplines van het reclame- en communicatie vak. Voor de uitwerking beschikken we over een eigen ontwerpstudio waar alles op het gebied van ontwerp, styling, websites, drukwerk en online vindbaarheid zelfstandig wordt uitgevoerd. Als klant profiteert u hiermee van hele korte lijnen en ook kunnen uw opdrachten snel worden uitgevoerd.

We noemen u graag een praktijkvoorbeeld;

Een bedrijf in besturingstechniek in de buurt van Meppel riep de hulp in van ons communicatiebureau voor een meerjarig campagnethema. We zochten naar het best passende thema voor dit bedrijf en bedachten een pakkende slogan. Met het thema en de slogan als basis ontwikkelden we de advertenties, de websites en een beurspresentatie.

De unieke waarden van ons communicatiebureau in de regio Meppel:

  • Gespecialiseerd Communicatiebureau voor Meppel, landelijk en internationaal
  • Ruime ervaring in de toepassing van de mental preference techniek
  • Alle ondersteuning bij online en offline marketing in eigen huis
  • Ons reclamebureau weet hoe uw omzet kan groeien
  • Uw communicatiestrategie wordt snel en praktisch uitgevoerd

Meer weten in het belang van uw bedrijf in Meppel of elders ?

Als communicatiebureau voor Meppel werkt Turksma en Partners aan het mee helpen bepalen van uw communicatiestrategie. Wij vormen een marketingbureau, een communicatiebureau en een reclamebureau in een. Voor al uw communicatievraagstukken ondersteunen wij u graag; in Meppel of elders in Nederland en Europa. Indien u meer informatie nodig heeft, dan kunt u ons bereiken via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha