sliderp

Communicatiebureau Drenthe

Laat uw boodschap klinken met een goede marketing-communicatiestrategie

Turksma en Partners is een gespecialiseerd communicatiebureau in Drenthe. Als specialisten in B2B marketing weten we hoe u uw zakelijke contacten kunt overtuigen om uw producten en/of diensten af te nemen. Onze aanpak is daarbij gebaseerd op de mental preference techniek. De techniek passen we toe als marketingbureau en als reclamebureau. Wij zijn als marketing bureau van alle markten thuis en maken uw communicatie effectiever. Ieder doel op het gebied van marketing dat u wilt behalen, is voor ons als communicatiebureau in Drenthe een mooie uitdaging.

Drenthe

Hoe haalt u meer rendement door ons communicatiebureau?

Wij snappen hoe uw klanten tot een keuze komen om wel of niet te kopen. Daarbij maakt het niet of een klant in Drenthe woont of ergens anders. Door nauwkeurige analyses te maken met behulp van de mental preference techniek zijn we in staat om voor iedere doelgroep te achterhalen welke onderwerpen er echt toe doen. Met ons advies kunt u de keuzes maken die zullen leiden tot het verbeteren van de omzet. Om de service van ons communicatiebureau kracht bij te zetten, bieden we u op een snelle manier ontwerp, drukwerk, online support en styling mogelijkheden.

Een praktijkvoorbeeld van het werk door ons marketing bureau;

Voor een schildersbedrijf in Drenthe heeft ons communicatiebureau gezorgd voor het zichtbaar, tastbaar en aantoonbaar maken van de onderscheidende meerwaarde. Zoals bij veel bedrijven was de aanpak in de dagelijkse uitvoering heel vanzelfsprekend. Zo vanzelfsprekend dat men dit simpelweg niet onder de aandacht van klanten bracht. We hebben geholpen in het bewustwordingsproces en de stijl van het bedrijf hierop aangepast. Klanten kunnen nu de concrete meerwaarde ontdekken en kiezen vaker voor dit bedrijf.

Wat maakt ons als communicatiebureau in Drenthe onderscheidend?

  • Communicatiebureau dat weet hoe uw omzet kan verbeteren in Drenthe
  • De mental preference techniek laat zien wat uw klanten belangrijk vinden
  • Alle communicatie- en marketingondersteuning in eigen huis
  • Een reclamebureau dat er meer uit haalt
  • Wij maken uw onderscheidend vermogen zichtbaar en tastbaar

Mogen we uw bedrijf in Drenthe of elders ook verder helpen

Turksma en Partners is uw communicatiebureau in Drenthe. Wij zijn bekend als marketingbureau, communicatiebureau en reclamebureau Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Drenthe of ergens anders? Bel ons dan via 0522-481784.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha