sliderp

Boeijende Wensen

  • 0
Boeijende wensen

Boeijende Wensen

Category : Nieuws

Voor de Vrienden van Vanboeijen heeft Turksma & Partners een communicatieplan gemaakt. Door eerst goed te kijken naar de doelstellingen van de Stichting, werd samen met de klant een communicatie jaarplan bedacht. De Vrienden willen dichterbij de cliënten, medewerkers en verwanten staan. Elk jaar zullen ze bijzondere wensen van cliënten in vervulling laten gaan. T&P bedacht een jaarlijks terugkerend evenement namelijk het “Boeijende Wensen Gala”.
Verder ontwikkelde T&P een logo, plus uitnodiging, posters, advertenties en een speciale website www.boeijende-wensen.nl
De Stichting Vrienden van Vanboeijen zet zich in voor het welzijn van mensen met een verstandelijke handicap bij Vanboeijen. Dit doet zij door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Daarnaast zet de stichting zich in voor het bevorderen van de integratie van mensen met een verstandelijke handicap door het zoeken van werk- en leerplekken in de maatschappij. De Stichting Vrienden van Vanboeijen is onafhankelijk van Vanboeijen.


banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha